Despre „cuVÂNTUL tău”

Bate vântul frunza-n dungă …

Pe blogul meu ai dreptul la cuVÂNTUL tău.

Scrisul este ceea ce mă relaxează, obosește, hrănește și îmi menține pofta de viață.

Fiind în concediu de maternitate, gust din plin libertatea manifestării mele ca blogger și mă bucur mult să știu că sunt „citită”. Vizualizările, distribuirile și discuțiile voastre mă motivează să îmi gestionez și mai eficient timpul pentru a face loc unui articol nou printre jocurile și activitățile dedicate lui Bogdănel.

CuVÂNTUL tău este un nou buton pe blogul meu, autorii căruia vor fi mulți oameni talentați, vă promit. Cunosc foarte multe persoane care au o capacitate deosebită de a pune pe foaie realitatea ce ne înconjoară, iar eu vă invit să îi citiți și voi, cititorii mei.

Totodată, dacă vrei să îți spui și tu cuVÂNTUL, ai un articol propriu pe care ai vrea să îl știe mai multă lume, contactează-mă pe e-mail (natalialuncas@gmail.com) și stabilim când și cum îl publicăm. De obicei răspund în câteva zile.

Important este ca vântul articolului tău să bată în aceeași direcție ca și a blogului meu. Altfel spus, iată câteva condiții pentru cuVÂNTUL tău:

  1. Să corespundă cu principiile promovate pe blogul meu.
  2. Să nu fie un articol politic. Orice, dar numai nu politică, sub nicio formă.
  3. Textul să aibă minimum 400 de cuvinte, scris cu diacritice, corect gramatical. Verifică-l cu atenție înainte de a-l trimite.
  4. Să fie original, să nu îl mai fi publicat și în altă parte.
  5. Dacă vrei să incluzi o imagine în articol, asigură-te că ai precizat și sursa acesteia.

blog de concediu