9 curiozități haioase despre Irina Galbura: „Salut, dragă comunitate a mamelor în ie din Irlanda”

Dacă să mă gândesc bine, se împlinesc 6 ani de când o știu pe Irina Galbura. Am cunoscut-o de pe vremea când amândouă lucram la un post de televiziune din Moldova. Doar că, având ritmul de viață prea alert pe atunci, nu prea aveam când să ne împrietenim. 

Ulterior am păstrat legătura cu ajutorul Facebook-ului. Când ambele am devenit mame au apărut subiectele comune de discuție despre copii, iar când am luat decizia de a emigra în Irlanda, ea a fost una dintre persoanele pe care le-am întrebat despre cum e în Țara Smaraldului. Și iată-ne în aceeași gașcă de 2 ani deja 🙂

Apropo! Eu am o poveste aparte cu partea plină a paharului numit Facebook. Am 3 Irine dragi sufletului meu ce au ajuns în viața mea datorită acestei platforme de socializare. Irina Basarabeanu – de fapt, (atenție!) nu am văzut-o niciodată în realitate, dar m-am atașat de ea ca de o soră mai mare. Locuiește în SUA și ne-am cunoscut prin organizația de caritate „Love is Kind”. Irina Frunză – am descoperit că suntem pe aceeași lungime de undă prin intermediul Clubului Părinților Conștienți inițiat de Adriana Boros.  Iar de când și familia ei a emigrat în Irlanda, băieții noștri au devenit cei mai buni amici. (Voi veți mai auzi curând despre Irina, frunzulița de smarald a proiectului Mama în .IE)

Și Irina Galbura, însă pe ea vă voi invita să o descoperiți din mesajul ei de mai jos.

IMG_5119.jpg
Familia Irinei: Vlad și Matei

Citește și:

„Salut, dragă comunitate a mamelor în ie din Irlanda,

Eu mă numesc Irina Galbura și, așa cum Natalia mi-a lăsat libera alegere să spun ce vreau despre mine, voi relata aici câteva lucruri pe care nu le-am spus în niciun interviu. (Pentru că nu mă întrebau😀😀😀)

  1. M-am născut în Germania și, de când mă țin minte, îmi tot întrebam părinții de ce nu am rămas acolo să locuim și să avem o viață mai bună! Chiar am fost și la o ghicitoare să văd dacă am vreo șansă să locuiesc peste hotarele țării! Ghicitoarea mi-a zis „NU”. Clar era o șarlantacă! După cum vedeți, sunt în Irlanda de mai bine de 3 ani!
  2. Nu suport când oamenii mănâncă mere lângă mine. Mi se face pielea găină! Cu greu îi curăț fiului meu mere. Scârțîitul acesta mi se urcă la creier! Apropo! Această „trăsătură” am moștenit-o de la mama.
  3. Mda. Eu am vrut să fac actorie și să fiu actriță, dar părinții nu m-au lăsat! De aceea eu știu 1000% că îl voi susține pe Matei în toate deciziile lui.
Irina și Matei, copilul ei
Matei, fiul Irinei

4. Cu dorul nu te pui! Sunt foarte atașată de familia mea din Moldova și am impresia că trăiesc 2 vieți: una în Irlanda și alta în Moldova.

5. Am o slăbiciune pentru lenjeria de pat, blugi și parfumuri. 

Irina Fit Mami

6. Am început singură proiectul Fit Mami, dar apoi am convins-o și pe sora mea, Miha  Galbura, să fie antrenoarea programelor. Deși la început a fost mai sceptică, acum zice că asta a fost ce mai bună decizie și e cel mai plăcut job: când lucrezi pentru tine și faci ceea ce îți place! 

7. Dacă să vorbesc ceva sincer, așa cum m-a rugat Natalia, voi povesti și despre ceva mai neplăcut ce mi s-a întâmplat recent. A existat o tentativă de a-mi sabota proiectul FitMami, dar eu mereu am știut ce facem și că facem bine. Rezultatele mămicilor care ne urmăresc sunt cel mai bun imbold de a merge mai departe și le mulțumim tuturor pentru susținere.

IrinaFitMami.jpg

8. Aș vrea să trăiesc la mare, să fie cald, să fac yoga și să mănânc pepene verde.

9. Ah da.. cu Vlad de mână, urmărindu-l pe Matei cum se joacă pe plajă!

Așa că, dragi mame în .IE, eu abia aștept să ne întâlnim. Din surse sigure știu că Natalia va organiza curând o șezătoare pentru mamele din Dublin, iar eu abia aștept. Cine știe? Poate gașca noastră se mărește?”

IMG_5106

Fotograf: Natalia Luncaș-Ionel

Vezi detalii despre proiectul Irinei aici:

www.fitmami.eu sau pe Facebook: Fit Mami Challenge

S-ar putea să-ți placă și:

 

Urmărește proiectul „Mama în .IE” pe Facebook pentru a descoperi o nouă mamă în ie, o nouă destinațIE de weekend sau noi gânduri despre imigrarea în Irlanda.

cropped-cover-blog-mama-in-ie6.png

Mama în .IE – comunitatea mamelor în ie din Irlanda

3 gânduri despre „9 curiozități haioase despre Irina Galbura: „Salut, dragă comunitate a mamelor în ie din Irlanda”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.