De e vânt sau de e ploaie, ne distrăm cu mic și mare // #destinatIEdeweekend

Toamna și-a intrat pe drept în rol și ne cam strică timpul minunat de afară, deși nimic nu poate strica frumusețea frunzelor multicolore care-mi luminează sufletul zi de zi. Totuși, timpul liber rămâne a fi timp liber, adică timp de petrecut ÎMPREUNĂ, iar dacă ”aer liber” nu este o opțiune, căutăm destinații ”sub acoperiș”.

Noi am ales pentru familiile noastre câteva destinații în care ne putem adăposti de vânt sau ploaie și petrece timpul minunat împreună! Hai să vi le împărtășim și vouă.

Hai să înotăm un pic!

Și de ce nu, chiar dacă perioadă estivală a rămas doar o simplă amintire, o bălăceală pe măsură îți poate încărca ”bateriile” din plin. Cu atât mai mult că în perioada vacanței de toamnă poți beneficia de tariful Family (€50 pentru 2 adulți și 2 copii) și te distra de minune de la mic la mare ziulica întreagă 🙂

aquazone

Dacă apa nu este tocmai ce îți cere sufletul, terenurile de joacă închise, sunt o bună opțiune, în special când ai oferte speciale de Halloween. La @GoKidsGo poți achita doar €5 pentru 90 de minute de distracție, părinții au acces gratuit și bonus – parcarea gratuită. Ca să mai scoți din dulap costumul de Hallowwen (pe care ți l-ai luat cu ceva timp în urmă, dar tot nu găsești o ocazie potrivită să îl îmbraci 😉 pe 29 octombrie, toată ziua accesul pentru copii va fi la preț promoțional iar părinții vor participa la un concurs al costumelor de Halloween cu premii pe măsură.

gokidsgo.png

După atâta zbânțuială ți s-a făcut poftă de ceva dulcișor? Perfect, atunci atelierele delicioase (la propriu) de la ”Chocolate Warehouse” vor fi o alegere potrivită. Din 30 octombrie până pe 2 noiembrie, poți participa la un atelier interactiv, iar pentru €12,50 beneficiezi de 2 ore în care cei mici, însoțiți de cei ”mari” vor vedea procesul de pregătire a ciocolatei, își vor face propria ciocolată pe care să o ia acasă și se vor îndulci din plin. Prețul de acces include toate materialele de producere, ciocolată pe care o iai acasă și multă distracție.

chocolate

Pentru a arde caloriile acumulate de la atâta ciocolată, îți propun să sari un pic. @JumpZone, cel mai are spațiu cu trambuline din Irlanda, este locația perfectă pentru a degaja toată energia acumulată. Peste 3000 de m.p. de trambuline pe pereți și podea, bazine din cuburi de spumă, zonă pentru bătălii moi și săltărețe și muuuultă voie bună.

Am pus această destinație în ”wishlist” pentru că accesul este permis doar copiilor de la 5 ani, dar cu certitudine vom merge acolo să ne întrecem la sărituri și căzături!

jumpzone

Desigur că cinematograful, o cină/prânz, chiar și timpul frumos petrecut acasă împreună, nu se amână doar ca pe astea deja le știți deja 😉

Click aici pentru mai multe idei de destinații de descoperit cu familia: 

DestinațIE de weekend // Timp liber în Irlanda

destinatIE de weekend. By Irina Frunza

Vă dorim să beneficiați de un timp minunat ”sub acoperiș” alături de cei dragi!

cropped-cover-blog-mama-in-ie6.png

P.S.: Nu uitați că ne puteți urmări și pe Facebook: https://www.facebook.com/mamainie/

Cu drag de voi, 

echipa proiectului Mama în .IE

3 gânduri despre „De e vânt sau de e ploaie, ne distrăm cu mic și mare // #destinatIEdeweekend

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.