DestinațIE de weekend: Hai la castel că e Family Day! (de Irina Frunză)

Sper că nu sunt singura care a observat cum frunzele copacilor își schimbă încet gama cromatică din verde într-o paradă a culorilor: roșu, galben, portocaliu, verde pal sau combinații neașteptate ale acestora. Acesta e un semnal clar, a venit toamna în Irlanda, iar asta înseamnă multe evenimente pentru orice gust și buzunar.

Așa că și în acest weekend îți propun câteva evenimente de toamnă, perfecte pentru a-ți încărca bateriile tale și ale celor dragi. Nu uita să distribui acest articol și prietenilor tăi care abia așteaptă să descopere o nouă destinațIE de weekend 🙂

  1. Hai la Castel că e Family Fun Day

Și pentru că în această țară te poți bucura din plin de frumusețile naturii, fără să mergi prea departe, ia-ți familia și prietenii și bucură-te de o sâmbătă minunată în aer liber vizitând castelul Luttrellstown și împrejurimile acestuia. Mai mult ca atât, poți încerca să mergi călare pe un ponei, să tragi cu arcul, să privești teatrul de păpuși, să joci fotbal sau diverse jocuri iar pentru cei pasionați de mașini (ca băieții mei de exemplu) să admiri un show de mașini de epocă.

S-ar putea să-ți placă și:

42604149_1098348840333631_9057415290811318272_n

  1. Dubray StoryFest la Dundrum

Am o pasiune aparte pentru cărți. Am cultivat-o și în inima băiatului meu și parcă s-a prins și de el. În casă te poți împiedica preponderent de 2 obiecte: mașinuțe și cărți de asta recomand din suflet să mergeți la evenimente dedicate cititului/povestitului.

Astfel sâmbătă va avea loc un festival al cărții perfect pentru copii de la 0 la 12 ani. O zi plină cu sesiuni interactive cu autori și ilustratori de cărți, povestiri și scrieri de povești, desen, dans, muzică și artizanat, face painting și mascaradă. Un fel de distracție intelectuală, zic eu 😉

  • Unde: Airfield Estate, Overend Ave, Dundrum, Dublin 14
  • Când: Sâmbătă, 29 septembrie ora 10.00 -17.00
  • Preț: €12 per adult și €7 per copil (copiii până la 3 ani se pot bucura de eveniment gratuit)
  • Detalii: https://www.dubraybooks.ie/storyfest

42641647_2070593336589248_2344022115969138688_n

3. Ireland’s Pregnancy & Baby Fair

A fi mămică e un lucru minunat dar care implică multă responsabilitate, grijă și cunoștințe noi. Noroc că există evenimente și platforme unde mamele se pot informa despre magica perioadă de maternitate. Pentru acest weekend vă recomand să vizitați târgul destinat tinerilor mămici și celor care încă își admiră burtica în oglindă 😉

Dacă vreai să știi mai multe despre: alăptarea bebelușului; totul despre somnul lui; cum tratăm virozele și infecțiile respiratorii în perioada rece a anului; primul ajutor acordat bebelușului și diversificarea alimentară vino la târg!

În plus, e o ocazie minunată să alegeți produse și servicii destinate micilor comori din viața noastră.

nataliaionel.com

S-ar putea să-ți placă și:

Indiferent unde veți ajunge în weekend, vă doresc să vă bucurați de minunăția toamnei măcar și de pe geamul casei, căci toamna în Irlanda e frumoasă de oriunde!

Evenimente recomandate de Irina Frunză

Un gând despre „DestinațIE de weekend: Hai la castel că e Family Day! (de Irina Frunză)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.