Donează pentru copiii abuzați din Moldova!

Formularul de rezervare a cărțuliei „Să colorăm cu Dodo” este la sfârșitul textului.

Atât timp cât încă mai sunt copii crescuți cu „palma educativă”, cât mai sunt puși să îngenuncheze pe grăunțe, cât mai sunt bătuți, cât mai sunt … abuzați sexual – iar toate astea sunt privite ca o normalitate de către societatea moldovenească -, atâta timp eu mai cred cu vehemență că nu avem dreptul moral să lăsăm mâinile-n jos, să fim indiferenți.

Și nu contează în ce colț al lumii trăim. Toți sunt copiii acestui pământ!


Violența față de copiii din Republica Moldova nu e nici pe departe cea prezentată în statistici.

Știu sigur că sunt atât de multe cazuri neînregistrate, despre care nu se vorbește sau, cel mai grav, sunt tratate ca „tehnici eficiente de educare”. Alarmant e că … numărul copiilor abuzați sexual (!) crește.

În video-ul de mai sus discută Daniela Sîmboteanu, directoarea Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC), organizație cu care am colaborat anul trecut, în cadrul campaniei Sunt părinte conștient și mai continui și azi, deja din Irlanda.

Am adus cu mine în Dublin cărțuliile „Să colorăm cu Dodo”, create de CNPAC pentru a le vinde celor care vor să contribuie la prevenirea violenței asupra copiilor. Banii adunați din vânzare vor fi donați pentru reabilitarea copiilor abuzați din Republica Moldova.

Cu sau fără creioane, cartea de colorat poate fi comandată în orice colț al lumii, completând formularul de mai jos sau scriindu-mi direct pe pagina de Facebook: Mama în .IE. Pentru cei din Irlanda, „Să colorăm cu Dodo” are preț special.


Completează formularul pentru a comanda o cărțulie

„Să colorăm cu Dodo” 

 „Să colorăm cu Dodo” – este o carte de colorat, în care Dodo şi prietenii lui, vor ajuta copiii, într-o formă jucăuşă şi artistică, să cunoască câteva reguli de siguranţă pe terenul de joacă. Cartea este un instrument prin care Centrul Naţional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii colectează bani în susţinerea şi reabilitarea copiilor abuzaţi. Cumpărând cărțulia, poţi ajuta cel puţin 2 copii: unul să se protejeze pe terenul de joacă, iar altul, victimă a abuzului, să primească ajutor de la specialişti.

Vânzarea acestor cărți este posibilă datorită parteneriatului dintre

logouri

Despre CNPAC, campania și echipa lor de specialiști puteți citi aici: Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii

Despre inițiativa „Sunt părinte conștient” puteți citi aici: De ce „Sunt părinte conștient” (Moldova)

Presentation1

3 gânduri despre „Donează pentru copiii abuzați din Moldova!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.