„Povestea lui Cosmin” continuă și-n Irlanda. Dăruiește-o copilului tău!

Completează formularul de la sfârșitul articolului pentru a rezerva o carte!

povestea lui cosmin
„Povestea lui Cosmin” de Anastasia Popescu

„Povestea lui Cosmin” este și povestea copilului tău: născut și crescut cu iubire ca să transmită iubire.

De fapt, acesta este marele secret pe care fiecare mamă vrea să îl transmită copilului său și pe care Anastasia Popescu l-a înrămat frumos într-o carte cu magie.

Cartea „Povestea lui Cosmin” este dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 99 de ani. Desenele sunt atât de viu colorate, atrăgând astfel curioșii mai mici. Textul e scris cu litere majuscule, fiind și ușor de citit pentru copiii care abia deslușesc buchiile, dar și conține un mesaj profund pentru copiii care s-au pierdut în lumea mare, care poate au uitat că în inima lor este multă, dar multă iubire.

Anastasia Popescu este autoarea proiectului „Mămica Alăptează”, inițiativă atât de necesară pentru Republica Moldova, prin care a reușit să transmită informații corecte despre tot ce ține de alăptare și a încurajat mamele să opteze pentru cea mai sănătoasă hrană din lume dată copiilor noștri.

Mama în .IE recomandă „Povestea lui Cosmin” tuturor copiilor din diaspora noastră. Pe lângă cultivarea dragostei față de limba română, lectura acestei cărți încurajează părinții, reamintindu-le de marele secret al vieții.

Anastasia Popescu: „Îmi doresc din suflet ca această carte să ajungă în inimile copiilor și să-i ajute să creadă în puterea lor nemărginită!”

Citește și: „Într-o zi, mama mi-a spus un secret” – „Povestea lui Cosmin” a fost citită în PREMIERĂ de Bogdan, în Irlanda

Mama in IE si Povestea lui Cosmin
Prima călătorie a cărții „Povestea lui Cosmin” a fost în Phoenix Park, Farmleigh
0506
Matei – primul cititor din Irlanda

Cartea mai poate fi găsită și:

 • în Moldova, în librăriile Cartier (din Centru și din Hol) și librăria Litera
 • pe http://www.elibraria.eu
 • la Paris la „Galerie Moldave a Paris

În Irlanda cartea poate fi cumpărată de la Mama în .IE (CLICK aici pentru a mă contacta direct pe Facebook) sau o poți comanda acasă, scriindu-mi datele tale de contact în formularul de mai jos (în privat discutăm și detalii legate de livrare și preț).

Totodată, urmărește pagina de Facebook pentru a afla unde poți răsfoi povestea. Prima călătorie a cărții a fost în Phoenix Park la Festivalul de Comedie dedicat copiilor. Acolo au venit și primii cumpărători 🙂

 

Completează acest formular pentru a rezerva „Povestea lui Cosmin”:

anastasia lansare carte
Comandă „Povestea lui Cosmin” telefonic. Completează formularul de mai sus.

 

5 gânduri despre „„Povestea lui Cosmin” continuă și-n Irlanda. Dăruiește-o copilului tău!

 1. Tu chiar crezi ca copii din Irlanda o sa citeasca asa carte? Si nu doar din Irlanda. Ei trebuie sa citeasca carti in limba tarii in care traiesc, ca limba moldovneasca o invata si acasa. Cred ca esti un pic naiva cu aceasta initiativa a ta.

  Apreciază

  1. Eu maine ma intalnesc cu Natalia sa cumpar cartea pentru copilul meu. Din contra, limba engleza se invata usor pentru ca ei o comunica si la scoala, si in societate, iar limba romana se uita usor daca nu e vorbita des. Si chiar ii multumesc Nataliei ca ne aduce asa carti interesant.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.