Echipa „Sunt Părinte Conștient” și Academia Copiilor din Ungheni vă reamintesc de întâlnirea cu Dr. Mihai Stratulat

Un titlu pe cât de frumos, pe atât și de promițător: se anunță extinderea oficială a campaniei „Sunt părinte conștient” și în raionul Ungheni!

Dacă în mai-iunie 2016, inițiativa „Sunt părinte conștient” abia de aduna voluntari în orașul Nisporeni, azi mesajul nostru ajunge în al 3-lea raion, cu  al 8-lea eveniment. Și despre activitățile pe care le organizăm vorbesc, căci prin rețelele sociale ne-am extins demult deja și la Șoldănești, și la Cahul, și în Irlanda, dovadă fiind mesajele pe care le primim.

Am dat startul campaniei în timpul caniculei la Nisporeni cu Nata Albot, Teodor Ciochină, Mihai Stratulat, Anastasia Popescu, Adriana Boroș, Aurelia Chiriac, Vera Nastasiu ca să continuăm cu alte conferințe, cu alți invitați în mijlocul satului Răzeni, în plină perioada recoltării strugurilor.

Vezi fotografii de la evenimente, impresii de-ale participanților sau alte informații postate pe pagina noastră de Facebook: SUNT PĂRINTE CONȘTIENT

dsa
Facebook: SUNT PĂRINTE CONȘTIENT

„Campania „Sunt Părinte Conștient” devine tot mai cunoscută și solicitată și fiecare partener nou demonstrează puterea mesajului nostru. Anul 2017 vine cu vești mega-frumoase”, anunță Tatiana Caraman, promotoarea ideii noastre în raionul Ialoveni, dar și reprezentant la nivel național de când eu m-am stabilit cu traiul în Irlanda. (Voi reveni neapărat la acest subiect.)

12.jpg„Fiind mamă, dar și directorul unei instituții cu copii, ne confruntăm des cu problema virozelor, răceli în rândul micuților, așa că vă așteptăm cu mare drag în raionul nostru împreună cu Dr. Mihai Stratulat” – sună începutul invitației din partea Nataliei Sajin, fondatoarea Academiei Copiilor din Ungheni. Tot ea și echipa sa de voluntari ne mai roagă să mergem cu un logoped, cu Vera Nastasiu sau alți specialiști versați pe o bună educare a copiilor.

Academia Copiilor din Ungheni este un centru de dezvoltare intelectuală care ajută copiii să fie pregătiți și fizic, dar și psihologic pentru școală. Profesori cu experiență prețioasă, săli dotate cu tehnologii moderne și metode adaptate fiecărui copil, indiferent de vârstă.

Detalii pe pagina lor de Facebook: Academia Copiilor Ungheni

Așadar, echipa „Sunt părinte conștient”, în parteneriat cu Academia Copiilor Ungheni invită toți curioșii din raionul Ungheni la o conversație deschisă cu Dr. Mihai Stratulat. Toți cei prezenți în sală vor participa la tradiționala tombolă, având și de această dată premii utile de la prietenii noștri: EUBIOTIC, NebMoldova și lista continuă.

Grăbiți-vă. Peste 80 de bilete au fost vândute!

15941428_390715791267588_3155259520174949625_n

Să reamintesc de ce „Sunt părinte conștient”?

14525210_10210332748465897_2607350410263274388_oNu aș crede că este necesar dacă nu ar fi apărut acest val „anti-parenting”. Și culmea e că apare tot în rândul celor care au primit palma „educativă” și continuă să o transmită, au fost educați cu pedeapsă și frică sau, prin excepții fericite (și naive), nu au auzit sau nu au trăit așa ceva (tare mă-ndoiesc). Ș-apoi mai sunt cei care spun că „eu am luat bătaie când eram copil și văd că-s viu. Mai mult de atât, dacă nu era acea bătaie, cine știe cine eram acum.”

… Nu. Nu voi comenta niciodată ce cred alții despre palme, pedeapsă, supunere, inhibare, umilire. Eu știu doar că vreau ca Bogdan al meu să crească fără acestea. Vreau să comunicăm. Nu l-am născut din întâmplare, ci l-am dorit foarte mult. Și sunt conștientă de ce rol, impact am eu asupra prezentului, viitorului său. Îmi asum consecințele, așadar. Sunt părinte conștient.

blog-de-concediu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.