„Sunt părinte conștient” ajunge și în Ialoveni! Invitat: Dr. Mihai Stratulat

12.jpg

Jurnalista Nata Albot, kinetoterapeutul Teodor Ciochină, Dr. Neonatolog pediatru Mihai Stratulat, Elena Nofit cu Dodo – hipopotamul copiilor abuzați, Anastasia Popescu de la „Mămica Alăptează” și psihologul specializat în parenting, Adriana Boroș

Acestea sunt doar câteva nume care s-au alăturat campaniei „Sunt părinte conștient”, acceptând invitația de a participa la cele 3 conferințe dedicate părinților din raionul Nisporeni.facebook-logo-png-2-0

Vezi fotografii de la evenimente pe pagina noastră de Facebook:

SUNT PĂRINTE CONȘTIENT

Nata Albot: „Campania pe care ați pornit-o mi se pare foarte importantă; este o campanie cu un rol aproape global, nu superficial și anume rolul de schimbare de mentalitate. Aceasta este un proces îndelungat, dureros și foarte necesar pentru toți oamenii care locuiesc în această țară. Și, presupun eu, toți oamenii își doresc același lucru: să trăiască mai bine, să fie mai educați, mai civilizați, să aibă copii mai fericiți, să trăiască în bunăstare. Cu toții știm că bazele unei societăți se pun în familie, în cei 7 ani de acasă, așa că mi se pare promordială anume implicarea la capitolul educarea părinților”.

Mai mult despre din ce a zis Nata Albot: „Eu vreau să cunosc și mamele, dar și tații din Nisporeni”

Fiecare eveniment s-a bucurat de un succes mai mare decât l-am așteptat. Aproximativ 100 de persoane la fiecare conferință, cadouri frumoase pentru fiecare tombolă, chestionare cu răspunsuri pozitive, cereri tot mai multe pentru noi evenimente.

După cele 3 conferințe din vară, am început toamna cu un atelier de comunicare cu Aurelia Chiriac, filolog și psiholog. Atelierele presupun un public mult mai restrâns, cu un număr de locuri limitat și vom continua cu subiecte precum „Înfruntarea stresului școlar” sau egalitatea de gen/  rolul soției în casă/ alimentația sănătoasă și multe altele.

Citește și: Aurelia Chiriac, filolog: „ … dar voi sunteți gata să renunțați la televizor?”

Anastasia Popescu: Campania „Sunt părinte conștient” e necesară ca aerul

„Sunt părinte conștient” este un proiect gândit într-o noapte și amestecat cu timpul unor mame cu pici de vârsta 1+ ani. Este voluntariat 100% și mă bucur enorm când mai mulți părinți îmi tot scriu că vor să se implice în organizare.

Citește și: De ce „Sunt părinte conștient”

stratulat-la-ialoveni

cu-tatiana-caraman
cu Tatiana Caraman

Am început cu Nisporeni-ul și acum continuăm cu raionul Ialoveni. Nu ar fi fost posibilă această extindere dacă nu mi-ar fi scris Tatiana Caraman, băștinașă din satul Răzeni că vrea să se implice. Nu ne cunoșteam înainte de acest proiect și mă bucur că astfel îmi fac prieteni și din alte colțuri ale țării.

Mi-aș dori enorm să ajungă proiectul „Sunt părinte conștient” în fiecare raion, sat, în fiecare casă din Moldova. Este cel mai mare vis de-al meu ca mesajul nostru să fie promovat și transmis tuturor părinților, bunicilor, mătușilor și unchirilor conștienți. Scop final: copii fericiți.

Și cum tot zic eu: impactul nostru nu se va simți diseară sau mâine, ci peste ani, peste generații. Mă bucur că pot contribui la crearea unui viitor conștient J

Pe 9 octombrie vă dau întâlnire în satul Răzeni, raionul Ialoveni. Tatiana Caraman se va ocupa de toate detaliile organizatorice și îi mulțumesc că și-a asumat această responsabilitate enormă, dar și nobilă.

stratulat-cover

P.S.: Dacă vrei ca proiectul „Sunt părinte conștient” să ajungă și în raionul/satul tău, scrie-mi în privat să discutăm detalii.

blog de concediu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.