Dr. Mihai Stratulat vrea să cunoască părinții conștienți din Nisporeni

„Lăsați copiii să mai răcească”, „nu vă temeți de febra 40”, „cel mai eficient tratament: răbdarea” sunt doar câteva din sfaturile cu care a devenit recunoscut doctorul pediatru-neonatolog Mihai STRATULAT atât în mediul online, cât și în viața reală. Dr. Stratulat este și cel mai receptiv, activ și dedicat pediatru, răspunzând la mesaje/apeluri telefonice chiar și la ora 4 de noapte. Și nu vă povestesc asta din auzite, ci din propria experiență.

cover Stratulat

Dr. Stratulat sau „nenea Mihai”, așa cum i s-a prezentat el lui Bogdan, ne-a „salvat” de antibioticele prescrise de alți doctori deja de 4 ori. Și nu doar antibiotice, ci și alte medicamente care nu-și aveau rostul, dar ne erau recomandate „ca să fibă”. Și oare ce mamă nu se panichează, nu bocește în hohote sau își uită chiar numele atunci când boțul cu doi ochi din brațele sale plânge fără oprire, are febră, tușește, are muci, nu respiră normal, nu doarme normal, nu mănâncă normal … ? Eu ridic mâna că-s din acea categorie 🙂 Și iar, noroc de nenea Mihai.

Citește și: EUMAMA.MD: Dr. Mihai Stratulat vine la Nisporeni! Ești invitat și tu să stai de vorbă cu specialistul

stratulat

Îl respect și pentru non-conformismul de care dă dovadă. A devenit incomod pentru un întreg sistem de medicină bolnav de secole prin receptivitatea lui fără limite (de internet), iar asta a determinat mămicile să-l iubească și mai mult. Dovada: sute și mii de părinți care-l susțin în orice moment de luptă împotriva morilor de vânt din țărișoara noastră veselă.Afis StratulatInvitația de a se alătura campaniei „Sunt părinte conștient”, Dr. Stratulat a primit-o din jumătate de propoziție. A fost suficient să îi spun că organizăm așa tip de evenimente și primul răspuns: „Ok. Spune când.”

După ce a fost verificat calendarul Doctorului, ziua de 31 iulie a fost rezervată pentru „Lecția de sănătate” cu Dr. Stratulat.

  • Când: 31 iulie, ora 11:00

  • Unde: or. Nisporeni, restaurantul Pabinis (lângă Piața Centrală)

  • Preț bilet: 45 de lei

  • Telefon pentru rezervări și întrebări: 0697 52 102 sau 0698 20 071

Pentru că sala mare de la Centrul „Renaștere” a devenit neîncăpătoare pentru toată familia de părinți conștienți adunați în jurul Natei Albot, de data aceasta am apelat la un restaurant. Chiar dacă nu corespunde dorințelor noastre de decor, noi vom avea grijă să creăm atmosfera de acasă, de familie, de confidențialitate.

Citește și: EUMAMA.MD: Părinții din Nisporeni au făcut cunoștință cu Nata Albot și „lecția ei de maternitate”

Mulțumim pentru susținere și încredere jurnalistei și mamei Maria Marian; organizației de caritate Love is Kind, proiectului „Mămica alăptează” și „Clubului Părinților Conștienți”.

Prietenii noștri din mass-media vor avea grijă să afle cât mai multă lume bună de campania „Sunt părinte conștient”: Eumama.md, Expresul, Albasat TV și Primanet.

În cadrul celui de-al doilea eveniment din campania „Sunt părinte conștient” va fi organizată iar o tombolă cu premii la fel de utile și frumoase. Avem cadouri de la PoMarin Kids, Eumama.md, Oriflame și două sesiuni foto de la talentatul nisporenean Pavel Curagău.

Urmăriți pagina de Facebook a campaniei aici: SUNT PĂRINTE CONȘTIENT și pagina evenimentului creat pe Facebook pentru a vă aduce aminte de ce mai facem 😀  „Lecția de sănătate” cu Dr. Mihai Stratulat (în or. Nisporeni)

eu sunt parinte constient

Un gând despre „Dr. Mihai Stratulat vrea să cunoască părinții conștienți din Nisporeni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.