Noi suntem o familie! Cu drag, pentru „Sunt părinte conștient”

fdds
Anișoara Dulea

… Așa și-a încheiat mesajul Anișoara Dulea, buna mea și altruista mea prietenă plecată de 4 ani în Italia.

Chiar dacă nu am anunțat nicăierci că am avea nevoie de sponsori, bazându-ne pe căutările în privat, Anișoara, din proprie inițiativă îmi scrie că ar vrea să sponsorizeze măcar unul dintre evenimentele din cadrul campaniei lansate recent: „Sunt părinte conștient”.

Citește și: De ce „SUNT PĂRINTE CONȘTIENT”

6700 de lei pentru „Sunt părinte conștient”

6700 de lei ne-a donat Anișoara imediat după ce i-am transmis prezentarea generală a campaniei, calendarul celor 4 evenimente și bugetul preconizat pentru fiecare în parte.

Astfel, cu mult mai mult curaj anunțăm acum că cea mai mare parte din banii adunați din colectarea biletelor vor fi donați (bani sau bunuri necesare) unor familii cu situații grele din raionul Nisporeni.

4 evenimente înseamnă 4 familii ajutate. Cel puțin.

Promitem transparență.

Anișoara, îți mulțumim!

Și, de fapt, tu ești cea care reușești de minune să contribui la „procesul dureros de schimbare a mentalității”, așa cum zicea și Nata Albot despre campania „Sunt părinte conștient”

Citește și: Nata Albot vine la Nisporeni pe 17 iulie

Afis NATA ALBOT.jpeg

Anișoara Dulea este stabilită în Italia de 4 ani. S-a dus s-o caute pe mama ei, plecată și ea printre străini de alți aproape 10 ani. Ulterior, au imigrat toți membrii familiei, în Moldova rămânând doar sora mai mare, dar și ea cu gând de bagaje.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cu Anișoara am copilărit pe străzile Nisporeni-ului și chiar dacă mii de km ne despart, mă bucur mult că internetul ne menține legătura de prietenie. Este foarte modestă, altruistă și emană un car de energie pozitivă. Anul trecut ea a mai ajutat câteva familii din raionul Nisporeni, cumpărându-le mașină de spălat, încălțăminte, haine și alte bunuri extrem de utile pentru cei mai puțin fericiți. Preferă mai mult să ajute din culise, să rămână în umbră și să urmească din depărtare zâmbetele pe chipurile copiilor ajutați.

Dar de data aceasta ea merită aplaudată de toți. Cu cei 6700 lei ea ajută cel puțin 70 de persoane care vor fi în sală la întâlnirea cu Nata Albot, plus copiii, soții, soțiile, bunicii acestora. Anișoara este un exemplu, un îndemn.

13177171_1227266933959823_6479970073518804421_n
Anișoara și nepoțica ei Gabi

„Atât cât pot, eu vreau să ajut copiii să nu se mai simtă singuri; să știe că cineva le este alături. Campania „Sunt părinte conștient” mi se pare foarte utilă și ar trebui să se implice mai mulți nisporeneni plecați peste hotare. Unindu-ne, suntem mai puternici și oferim posibilitatea unei națiuni întregi de a se schimba, de a învăța să ceară ajutor. Noi nu suntem singuri. Noi suntem o familie.” – mi-a mai scris Anișoara.

 

Reamintesc că pe 17 iulie la Nisporeni vine Nata Albot să ne povestească despre „Lecția ei de maternitate”. Biletele s-au epuizat.

Următorul eveniment din cadrul campaniei „Sunt părinte conștient” va fi pe 31 iulie și-l va avea ca invitat pe renumitul și îndrăgitul doctor al copiilor: Mihai STRATULAT.

stratulat.jpgUrmăriți blogurile noastre ca să fiți la curent cu toate detaliile: www.nataliaionel.com sau www.ganduricalatoare.blogspot.com

Pentru întrebări, sugestii sau rezervări ne puteți contacta online sau telefonic: 0697 52 102 ori 0698 20 071.

blog de concediu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.