Nata Albot: „Eu vreau să cunosc și mamele, dar și tații din Nisporeni”

cover Nata Albot

Cât stă în Moldova, timpul Natei Albot se scurge mult mai repede decât în mod obișnuit, numărând pe degete minutele libere care-i mai rămân (chiar și pentru somn). Și asta pentru că ea mereu e în mijlocul atâtor de multe proiecte, festivaluri, campanii faine. Și nu mă mir că ea comunică cu mine din mers, atunci când vine de la o întâlnire la Minister și se duce la Holercani să mai lucreze la decorul pentru Ia Mania.

Nata Albot va fi prezentă la Nisporeni pe 17 iulie, ora 12:00, în sala mare a Centrului „Renaștere” (clădirea unde este situată și Alianța Franceză) și va da start campaniei noastre de suflet dedicate părinților din raionul nostru natal: „Sunt părinte conștient”.

Citește și: De ce „Sunt părinte conștient”

Nata Albot: „Campania pe care ați pornit-o mi se pare foarte importantă; este o campanie cu un rol aproape global, nu superficial și anume rolul de schimbare de mentalitate. Aceasta este un proces îndelungat, dureros și foarte necesar pentru toți oamenii care locuiesc în această țară. Și, presupun eu, toți oamenii își doresc același lucru: să trăiască mai bine, să fie mai educați, mai civilizați, să aibă copii mai fericiți, să trăiască în bunăstare. Cu toții știm că bazele unei societăți se pun în familie, în cei 7 ani de acasă, așa că mi se pare promordială anume implicarea la capitolul educarea părinților”, mi-a vorbit Nata despre „Sunt părinte conștient”.

Vine să ne povestească despre cum ea își călește copiii cu zăpadă, cum și-a învățat copiii să înoate din primele zile de viață, cum a îmbinat cariera cu familia, ce medicamente are acasă, ce diferențe a observat ea între sistemul medical din Moldova și cel din Canada, dar și multe alte detalii interesante din viața ei. Prima dată și-a povestit „lecția ei de maternitate” în fața unui public restrâns din Chișinău, prezentând informații în exclusivitate și pe care niciodată nu le va publica pe internet, de pildă.nata

Citește și: Un nou proiect pentru Nisporeni: „Sunt părinte conștient”

Nata ALBOT: „Am acceptat să vin pentru că sunt curioasă să am o asemenea expriență. Am comunicat destul de mult cu părinți din Chișinău, dar nu prea am avut ocazia să comunic cu cei din afară și mi-ar face plăcere să le cunosc pe aceste mame, pe acești tați dacă ar veni. Chiar m-aș bucura dacă ar veni tații.”

Faptul că a acceptat să vină la Nisporeni, și încă gratuit, mă motivează să mă apuc de sunat pe la fiecare casă din întreg raionul Nisporeni și să-i chem pe toți la primul eveniment din cadrul campaniei noastre „Sunt părinte conștient”. Pe lângă faptul că Nata reușește foarte bine să alunge lenea prin propriul exemplu, sper mult că Nata va reuși să transmită din curajul ei, cunoștințele sale și părinților din Nisporeni.

Citește și: Nata Albot vine pe 17 iulie la Nisporeni // la „Sunt părinte conștient”

Până în acest moment avem 25 de rezervări. Numărul de locuri este limitat. Grăbiți-vă să vă rezervați bilete. De luni (4 iulie) ele vor fi puse în vânzare și în format fizic 🙂

1-62-1080x720
Nata la „Lecția ei de maternitate”, eveniment organizat în Chișinău

Nata ALBOT: „De ce gratuit? Pentru că mi se pare important atunci când iei ceva de la o țară să  dai ceva și înapoi, atât de mult cât poți. Eu dau înapoi, dar dacă mai am unde da, fac asta cu plăcere.”

Citește și: „Sunt părinte conștient” are logo căzut din pod! Creat de Darius și Oxana

Tudor CiochinăPe lângă schimbul de experiențe părintești cu Nata Albot, cei prezenți la eveniment vor învăța de la kinetoterapeutul Teodor Ciochină cele mai importante aspecte despre masajul bebelușilor.

Cum se face corect masajul?”, „Când pot începe să îi fac masaj?”, „De la ce vârstă?”, „Ce zone ale corpului trebuiesc stimulate?”, „Care sunt beneficiile masajului la cei mici?”, „Până la ce vârstă ar trebui să îi fac masaj copilului?”. La aceste și multe alte întrebări aflăm răspuns la întâlnirea din 17 iulie.

Logo Sunt parinte constient1

ATENȚIE! Numărul de locuri este limitat.

Rezervarea biletelor poate fi făcută online sau telefonic: 0697 52 102 sau 0698 20 071.

blog de concediu

3 gânduri despre „Nata Albot: „Eu vreau să cunosc și mamele, dar și tații din Nisporeni”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.