Nata Albot vine la Nisporeni pe 17 iulie // la „Sunt părinte conștient”

Untitled

Vorbește în public despre sex și nu se jenează. Se duce la supermarket îmbrăcată în pijama. Nu se teme de bârfe. Se simte bine și atunci când este nepieptănată sau nemachiată. Promovează talentul din om și nu cât de sexy este acesta. A mai fost numită și „mama festivalurilor din Moldova”. Iubește să gătească, a scris și o carte cu propriile rețete.

1-62-1080x720Astfel ar putea fi schițată doar o frântură din portretul Natei Albot. Oricât aș scrie despre ea, tot nu ar cuprinde toate activitățile ei. Mamă, jurnalistă în Moldova, studentă în Canada, bloggerița Nata a acceptat să vină GRATUIT la primul eveniment de lansare al campaniei noastre „Sunt părinte conștient”.

Când: 17 iulie

Cine vine: Nata Albot

Întrebări și rezervări la: 0697 52 102 (Natalia) sau 0698 20 071 (Cristina)

Deși cu mari emoții, am prins curaj să o invit pe Nata la Nisporeni, pentru că aș vrea ca ceea ce am auzit eu la Lecția ei de maternitate, evenimentul organizat de ea pe 5 mai în Chișinău, să fie transmis și altor mămici, din toată țara. Aș vrea că măcar jumătate din cei care vor veni pe 17 iulie la Nisporeni să împrumute din curajul Natei. Să știe că dacă tare tare vrei, se poate, așa cum am învățat și eu de la ea, încă de când am avut ocazia să lucrăm împreună la Jurnal TV.

Citește și: Lecții de mamă pentru mame cu Nata Albot

nata-albot-a-gatit-o-cine-aproape-p-0412155908Nata Albot: „Vă invit, dacă sunteți părinți sau viitori părinți, să ne povestim experiențele părintești. În lecția mea de maternitate am învățat să nu fac exces de medicamente, să nu dau chips-uri pentru că așa vrea copilul, nu am vaccinat pentru că nu ne primesc la grădiniță, nu mi-a fost frică să călesc, nu am ascuns povestea cu venitul bebelușilor pe lume. În schimb, am avut grijă tot timpul să povestesc despre ce și de ce mâncâm, despre cât de important e să avem grijă de dinți, să bem mult lichid și să transpirăm atunci când am prins o răceală, să facem duș răcoritor când avem febră. În lecția mea deocamdată există două priorități: sănătate și iubire.”

IMG_3866-1080x1080A născut, a crescut, a pierdut, iar a născut.

A născut acasă nu pentru că acolo au prins-o durerile facerii, ci pentru că în toate cele 9 luni de sarcină ea și-a planificat nașterea în cada de acasă. Câți părinți ar avea acest curaj?

A pierdut … și s-a reînviat. „Numai eu știu prin câte dureri și suferințe am trecut. Nu trece nicio zi ca să nu mă gândesc la Bogdan, dar Dumnezeu m-a ajutat să mai am copii. De dragul fetelor m-am trezit și mi-am șters lacrimile.”, spunea într-un interviu mai vechi Nata.

A lăsat totul baltă: și carieră, și popularitate, și o Moldovă pentru a reîncepe viața de la 0 într-o altă țară. A plecat în Canada, a redevenit studentă, a mai născut o fetiță, s-a dedicat totalmente familiei. Mai zicea Nata despre asta: „Nu m-am temut să pierd ecranul și popularitatea – pot să fac multe alte lucruri și în afara ecranului. Asta am vrut să-mi demonstrez anume mie.”

Nata a acceptat să-și povestească experiența de mamă și părinților din raionul Nisporeni. „Cine știe, poate cuiva ar putea să-i ușureze nopțile nedormite, iar pe vreun copil experiențele mele l-ar păzi de antibiotice date în grabă, de frică și necunoaștere.”

12717890_1177162882327754_8772621674332539760_n-1

Până pe 17 iulie au mai rămas zile numărate. Săptămâna aceasta vom reveni cu detalii privind locația evenimentului, dar și care va fi prețul biletului de intrare. Cu siguranță, totul va fi gândit și creat astfel încât un număr cât mai mare de mămici să ajungă la întâlnirea cu Nata. Totuși, numărul de locuri este limitat așa că puteți face rezervări chiar de azi.

Rezervări puteți face deja la numărul de telefon: 0697 52 102 (Natalia) sau 0698 20 071 (Cristina).

Ne puteți contacta în scris pentru orice întrebare sau sugestie la adresa de e-mail: natalialuncas@gmail.com.

Semnează:

Cele două mame curioase Natalia Luncaș-Ionel și Cristina Andronache

_____________________

Citește și: Un nou proiect pentru Nisporeni: „Sunt părinte conștient”

Reamintim că pe 17 iunie 2016 am dat start unei campanii de comunicare „Sunt părinte conștient”, inițiativa venind de la două mămici:

eu-si-nata-albotEu, Natalia Luncaș-Ionel, PR-istă de o bucată bună de vreme, fundraiser, jurnalist, dar și mamă de un an și 4 luni. De fapt, ultimul rol din viața mea a fost cel care m-a schimbat definitiv și îmi dă o sumedenie de idei, precum această campanie.

Și buna mea prietenă Cristina Andronache căreia îi mulțumesc pentru susținere și răbdare. Ea este psihopedagog în cadrul Serviciului de Asistență Psihopedagogică, Nisporeni și mama unui copil extraordinar de 5 ani pe nume Darius. Pe lângă ideile ei ingenioase, aportul Cristinei în această campanie este cel mai important. Grație experienței sale de muncă, ea va avea grijă ca mesajul campaniei noastre să ajungă prin toate satele Nisporeniului, părinții de acolo fiind, de fapt și publicul nostru țintă.13480506_1316719781718476_1747123370_n

Citește și: De ce să participi la campania „Sunt părinte conștient”

Vă așteptăm cu mare drag la prima noastră întâlnire din 17 iulie. Dacă voi nu puteți veni, anunțați pe cei care credeți că ar interesați: și mămici, și tătici, și bunici 🙂

3 gânduri despre „Nata Albot vine la Nisporeni pe 17 iulie // la „Sunt părinte conștient”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.