Pavel Guțanu a donat 50 000 de lei pentru renovarea grupului sanitar din secția de pediatrie// PILULA DULCE

Cu acești bani, Pavel a creat condițiile necesare, adecvate și sănătoase pentru un … duș.

beforeafter

Lucrările de reparație au început în 17 februarie și, timp de 20 de zile, meșterii de la S.R.L. „Nisprofcon” au reușit să schimbe baia și pe exterior, dar și pe „interior”. Au schimbat gresia, faianța, țevile de apă, cablurile electrice, prizele și întrerupătoarele, 3 uși, caloriferul, au instalat două chiuvete, două sisteme de duș, un closet și un boiler electric (cu siguranță ceva-mi scapă și meșterii știu mai bine ce).

În sfârșit există apă caldă!

Vezi o galerie foto cum au decurs reparațiile și cum arată baia acum:

Această prezentare necesită JavaScript.

Pavel cu TaneaPavel Guțanu este un tânăr antreprenor din Nisporeni, tată a unui copil de doar un an și om cu inimă mare care a răspuns imediat apelului nostru. Nu a fost nevoie să ajungem la ușa lui că numai auzind de proiectul nostru prezentat pe rețelele de socializare, el s-a și dus direct la spital să vadă cum poate contribui.

„Inițial mă gândeam să renovez un salon, însă numărul copiiilor care va beneficia de aceste schimbări va fi mult mai mic. Apoi am trecut pe lângă baie și m-am îngrozit: mucegai, tencuială ce cădea la prima atingere și, cel mai important, fără apă caldă”, îmi povestește Pavel Guțanu.

Pavel Gutanu cu copilul

Tânărul tătic a mai spus că nu s-a așteptat să aibă așa cheltuieli, însă problema nu era doar la aspectul exterior, ci și în țevile ruginite, tencuiala veche și uși dărâmate.

„Am și eu copil și nu pot fi indiferent. Susțin proiectul „Pilula Dulce” și îndemn cât mai mulți antreprenori să se implice. Păcat că s-a ajuns în această stare, dar nu mai trebuie să lăsăm să se agraveze”.

***

Organizația de caritate „Love is Kind” îi mulțumește lui Pavel Guțanu pentru generoasa donație. Cu siguranță, cei mai bucuroși vor fi micii pacienți care nu-și vor mai încălzi sticla cu apă pe calorifer și apoi să facă „duș” în lighean.

IMG_0019

Proiectul „Pilula Dulce” constă în reamenajarea secției de copii din Spitalul Raional, Nisporeni și este inițiat de organizația de caritate „Love is Kind”. Până în 30 aprilie sperăm să adunăm 11 000 de dolari pentru a reuși să facem o schimbare necesară de care să beneficieze copiii orașului Nisporeni.

Urmăriți proiectul nostru pe pagina de Facebook și vedeți care e următorul lucru de pe listă pe care vrem să-l cumpărăm: http://www.facebook.com/LoveisKind

Posibilități de donare:

  1. Online: www.generosity.com/SweetMedicine
  2. Cont bancar

12647247_1689062124670756_6562550853461002838_n

3. Implicare personală. Scrie-mi să îți spun cum ne poți ajuta: natalialuncas@gmail.com sau pe Facebook: www.facebook.com/Natalia_Luncaș-Ionel

2 gânduri despre „Pavel Guțanu a donat 50 000 de lei pentru renovarea grupului sanitar din secția de pediatrie// PILULA DULCE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.