FOTO/ 6166 de lei adunați în câteva ore pentru „Pilula Dulce” la târgul de primăvară

IMG_9216Bună ziua și bine ați venit la târgul nostru. Vă îndemnăm să donați pentru proiectul „Pilula Dulce”, proiect de constă în reamenajarea secției de copii din Spitalul Raional, Nisporeni. Vedeți din fotografii care e realitatea (arătând spre banner). De exemplu, această chiuvetă (vezi dreapta) este din 1961 și aici sunt spălate farfuriile în care mănâncă micii pacienți.

Noi nu așteptăm ca statul să facă acest lucru. Noi putem schimba această situație, dar numai cu ajutorul dumneavoastră! Sperăm că la târgul de azi vom reuși să adunăm bani măcar pentru câteva scaune sau robinete.

Donați pentru „Pilula Dulce”. Aici este boxa de colectare a fondurilor.

Cu acest mesaj au fost întâmpinați toți care au venit azi la târgul de primăvară. (Vezi 6 motive de ce nu trebuia să îl ratezi). Cutiuța de sticlă pentru bani și banner-ul proiectului erau chiar la „gura târgului”, iar Cătălina, fata cu părul de foc care a și răgușit până la urmă, a reușit să-și facă auzit mesajul.

O mamă însărcinată a donat 500 de lei. O bunică s-a apropiat de noi și ne-a dat 300 de lei: „Chiar dacă e jumătate din pensia mea, eu tot vă susțin proiectul. Nepotul meu e internat acum acolo și mi se rupe inima când mă gândesc în ce condiții doarme.”

Azi am adunat 6166 de lei pentru reamenajarea secției de copii din Spitalul Raional, Nisporeni. Pe lângă acești bani, am adunat o droaie de emoții pozitive, mulți prieteni noi și, cel mai important, am reușit să implicăm comunitatea din Nisporeni într-un proiect de caritate TOTALMETE APOLITIC, ceea ce voiam să demonstrez de la bun început.

Așa cum mai rar iese la evenimente, noi ne-am încadrat perfect în program: de la 10:00 – evoluția micilor talente de la Școala de Muzică din Nisporeni, concertul mare de la 11:00, la 13:30 – prezentarea proiectului „Pilula Dulce” pe scena mare în fața unui public numeros. Am avut și o tombolă cu premii utile pentru fiecare gospodină, oferite gratuit de Anatol Baraboi, antreprenor renumit în Nisporeni. Pentru a participa la această tombolă era suficient să cumperi un produs de minimum 50 de lei. Extragerea a fost la ora 14:00 așa cum am și planificat.

Am avut 11 producători pentru un public estimat de 400 de persoane:

IMG_9530
Produse de patiserie: Ana Cotorobai

Accesorii handmade:

IMG_9540
Tinella Bijoux
IMG_9529
Bentițe pentru fetițe cu fițe: Ecaterina Negru
IMG_9374
Lucrări croșetate, brodate, lipite, inventate, de toate: Eugenia Marin

 

IMG_9528
Broderii cu biser: Elizaveta Huturnoi
IMG_9331
Lumânări decorative: Familia Cărchilan (Vezi pe Facebook: „Culorile luminii”)
IMG_9520
Bijuterii din lut polimeric: Galina Ciorici
IMG_9549
Ceramică, Iurceni: Pânzaru Gheorghe
IMG_9333
Produse apicultură: Nicolae Ciobanu, Bărboieni
IMG_9645
Pictură: Tudor Vlas
IMG_9367
Flori decorative: Familia Ciobanu din Bărboieni

Toți producătorii au donat o parte din vânzări proiectului nostru. Ana Cotorobai, doamna care a vândut produse de patiserie ne-a dat tot câștigul ei de azi: 720 de lei.

IMG_9672
Mândria mea: nepotul meu Nicolae

Din toate întâmplate azi, cel mai mult sunt recunoscătoare echipei mele de voluntari care m-au ajutat de la început și până la sfârșit. Din experiențele trecute, știu cât e de importantă echipa în orice ai face. Luncașu Nicolae (cunoscut ca Tolică), nepotul meu cu care mă mândresc este mâna mea dreaptă. El mi-a adus 5 flăcăi și fete mari harnici, talentați și dornici de implicare. Aseară am stat până la 9 să decorăm sala, iar azi de la 7 dimineață am mers să verificăm ultimele detalii. Ei au mers prin școli să invite elevii la târg, apoi ei au convins azi lumea să doneze.

Spuneți-mi: oare există cineva care a organizat un eveniment cel puțin la fel de mare de unul singur? Nu cred!

IMG_9707
Echipa de forță (cu ei îmi deschid viitoarea afacere)

Reamintesc că pentru donații online avem: www.generosity.com/Sweet-Medicine

Sau următoarele conturi bancare, în colaborare cu CCF Moldova:

12647247_1689062124670756_6562550853461002838_n

Imagini video de la eveniment, dar și o galerie mai mare de fotografii găsiți pe pagina oficială a organizației LOVE IS KIND: www.facebook.com/LoveisKind

 

Un gând despre „FOTO/ 6166 de lei adunați în câteva ore pentru „Pilula Dulce” la târgul de primăvară

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.